Google+
Youtube
Pinterest

Blog


Örömforrásaink

"Megtapasztaltam, hogy ha magammal rossz viszonyban voltam, senki szeretete, de még a szerelme sem ért el hozzám. Nem esett jól. Nem is tudtam viszonozni. És hiába szerettem másokat, ha magukkal diszharmóniában voltak, az én "adásom" nem jutott el hozzájuk, nem voltak ráhangolva.
Ma azonban mindent fordítva látunk-. Majd, ha ő jön - gondolod - , akkor én is jövök. Ha kapok, majd én is adok. Ez nem így van. Csak amit belül megteremtettél, az jöhet létre kívül." - Müller Péter - 

Nagyon szép hétvégét kívánok minden kedves olvasómnak ezen a szeszélyes májusi vasárnapon. És arra bíztatlak titeket, hogy merjetek szeretni, merjétek kimutatni az érzéseiteket, és próbáljátok meglátni az élet szép és jó dolgait. 
Vannak élethelyzetek, amikor ez nagyon nehéz. De ha egyszer sikerül a jó, és pozitív dolgokra fókuszálni, és sikerül meglátni a reményt a reménytelenségben, a megoldást a megoldhatatlanban megváltozik az életed. Kívánom nektek, hogy képesek legyetek megteremteni belső boldogságotokat, és kívánom, hogy legyetek elég bátrak elfogadni az örömteli pillanatokat is, amik kívülről érkeznek hozzátok. 

"Akinek szeme van, látja, akinek füle van hallja."



Szólj hozzá!