Google+
Youtube
Pinterest

Ismerkedjen meg munkatársainkkal!

Bicski József

Bicski József

1944. 06. 23-án születtem Battonyán. Ott jártam általános iskolába, gimnáziumba, majd az építőiparban tanultam és helyezkedtem el. Végül vállalkozó lettem. 1985-ben egészségi állapotom nagyon rossz lett, komoly gerinc, szív és érrendszeri problémáim voltak. A hagyományos orvosi kezelés nem ért el nálam eredményt, rokkantnyugdíjas lettem. Egyik kezelő orvosom tanácsára természetgyógyászhoz fordultam és radikális életmódváltozást hajtottam végre. Kevesebb húst, zsíros ételt fogyasztottam, és gyógyteákat ittam. A sok zöldség, gyümölcsfogyasztás jelentősen hozzájárult gyógyulásomhoz. Gerincemet Kovács András csontkovács hozta rendbe. A sikerek láttán én is tanulmányozni kezdtem a természetgyógyászat különböző területeit. Elvégeztem a Táltos iskolát. Megtanultam a csontkovácsolást, talpmasszázst, bioenergetikát, akupresszurát. Foglalkoztam léleksebészettel, kristálygyógyászattal. Mindezekből megszereztem az okleveleket és diplomákat és a gyakorlatban is elkezdtem alkalmazni ezeket az ismereteket. Azóta soha nem fájt a fejem, nem volt idegbecsípődésem, rendeződött a vérnyomásom, egészségi és fizikai állapotom lényegesen jobb mint 24 évvel ezelőtt. Szükség esetén szedek gyógyszert, de megtanultam, hogy a természetgyógyászat van amikor önmagában is megoldja a problémákat, de általában a hagyományos kezelés kiegészítéseként használható. Én nem hiszem, hanem tudom , hogy egészséges életmóddal, természetgyógyászati módszerekkel lehet gyógyítani, gyógyulni és megelőzni a betegségeket. Saját példám a bizonyíték és a tanfolyamokon is láttam szinte csoda számba menő gyógyulásokat. Ez késztet arra, hogy tudásommal mások gyógyulását segítsem.

Varga Anikó

Varga Anikó

1974-ben születtem Budapesten, tanulmányaimat Dunaharasztin kezdtem, majd 1993-ban érettségiztem a Jelky András Ruhaipari Szakközépiskolában, ugyanitt 1994-ben ruhaipari technikusi képesítést szereztem. Ezt követoen elso gyermekem születéséig pénzügyi és adminisztratív területen dolgoztam. A reikivel 2006. januárjában ismerkedtem meg Gyalus Andrea reiki mesterem által. A második fokozatot ugyanezen év áprilisában végeztem el, majd pár év múlva reiki mesteri beavatásban részesültem. Azóta is rendszeresen alkalmazom ezt a csodálatos energiát. A reiki tanfolyam elvégzése után fordultam a gyógyítás és az ezotéria felé. Mesterem bíztatására 2007-ben elkezdtem a természetgyógyász iskolát. Még ugyanabban az évben jelentkeztem a Kristályakadémia tanfolyamaira, ahol dr. Varga Sebők Anita lett a mesterem és tanítóm, és az alábbi tanfolyamokat végeztem és képesítéseket szereztem meg: - Kristály mester - Speciális spirituális ismeretek - regresszió - Pszi sebész - Meditációs technikák - EMSZIL energia átadás - Mágikus érintés - angyali rend energiája. 2009. márciusában letettem a reflexológus vizsgát. 2008. januárjában életmód klubot indítottam Taksonyban, majd Dunaharasztin. Az évek során több masszázstechnikát is elsajátítottam: svédmasszázs fejmasszázs lávaköves masszázs nyirokmasszázs fogyasztó és cellulit masszázs. Tanulmányaimat jelenleg is folytatom a Kristályakadémián. Életfeladatomnak tartom a gyógyítást, szeretek segíteni az embereknek és főleg azt szeretném megtanítani nekik, hogy saját magukon hogyan tudnak segíteni.

Galambosi Ágnes

Galambosi Ágnes

Szeretettel üdvözöllek! Galambosi Ágnes lélekterapauta vagyok. Dunaharasztin élek immáron 12 éve. Korábban,életem egy szakaszát,szorongással és pánikbetegséggel küszködve éltem. Az állandó rosszullétek kimerítettek,megkeserítették mindennapjaimat. A gyógyszerek számomra nem tűntek kedvező megoldásnak,ezért olyan technikákat sajátítottam el az évek során ,magam gyógyulása érdekében,amít ma már másokon is nagy sikerrel alkalmazok. Nem gondolom,hogy azért születtünk e világra,hogy félelmeink közepette átvészeljük azt. Úgy gondolom, csakis minden pillanatot megélve van êrtelme élni.... "Boldogságunk tőlünk függ".

dr. Dankó Szilvia

dr. Dankó Szilvia

1984-ben Debrecenben születtem és nőttem fel. A jogi egyetem elvégzése után Taksonyba költöztem, ahol már 10 éve élek. Média és marketing tevékenységek után egy ideig büntetőjogi védőügyvédi munkakörben is kipróbáltam magam, de rájöttem mindez nem én vagyok, testem-lelkem is egyre erőteljesebben jelezte, ezért elkezdtem követni az "utamat", ami pedig a lelki segítségnyújtás különféle formái, az angyalok és művészi tevékenységek felé vezetett (pl. írás). Reinkarnációs utaztatással, angyalkártyás útmutatással, reikivel és kineziológiával foglalkozom jelenleg. Angyal tanfolyamot és csoportos vezetett meditációkat is tartok.   Az általam vezetett reinkarnációs utaztatás indiai technikán alapul, és nem hipnózissal, hanem mélymeditációban történik. Nagyon hatékony módszernek tartom, hiszen egy mélyebb tudatállapotban tisztábbá és átláthatóbbá válhatnak előző/párhuzamos életeinken túl az élethelyzeteink, működéseink, kapcsolataink, életfeladatunk, de gyakori pl. az is, hogy az "utazók" megismerkednek és beszélgetnek őrangyalukkal.  A boldogság mindannyiónkban benne rejlik és mind megérdemeljük, még ha néha a legnehezebb helyzetekben elérhetetlennek is tűnik, de ez csak látszólagos. A felhalmozódott fájdalmakat és blokkokat lépésenként megértve és lehámozva minden lélek eljuthat ragyogó, teljes és szabad önvalójához.      

Vendégkönyv
"Imádom azt a kényeztetést, amit itt kapok. A masszázs a kedvenc relaxációm!"
Kiss Katalin
"Reumatológusom, dr.Zsiska Beáta, nagyon elégedett volt a javulással, amit Anikó már 3 alkalom masszázzsal elért nálam. Köszönöm!"
Havasi-Ignácz Edit

Új bejegyzés
Mennyi hét meg kilenc?