Google+
Youtube
Pinterest

Blog


Kezdje új energiával az új évet!

Az Ön számára is nehezen indul az új év? Még nem tudja, hogyan szabadulhatna meg korábbi félelmeitől, szorongásaitól? Forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk!


Reiki kezelésünk során Ön is megtapasztalhatja a régóta vágyott testi és lelki egyensúlyt, és nyugodtabban, magabiztosabban kezdheti az évet. A lelki egyensúly továbbá segít abban is, hogy nagyobb türelemmel, megértéssel és odafigyeléssel kezelje környezetét, így sok felesleges konfliktustól kímélheti meg önmagát. A stressz és a szorongás oldása mellett a reiki alkalmazása segít a betegségek megelőzésében, a krónikus betegségek tüneteinek enyhítésében és a jó közérzet fenntartásában is.


A reiki kezelésben használt gyógyító életenergia vallásra való tekintet nélkül minden emberben megtalálható, és mindenki képes azt a maga vagy mások segítésére használni. Figyelmébe ajánljuk kezdő és haladó reiki tanfolyamunkat, amelyen Ön is megtanulhatja, hogyan fogadhatja be és továbbíthatja önállóan a reiki energiát szeretteinek vagy ismerőseinek.


Ismerje meg szolgáltatásainkat, ahol többek között a reiki kezelésről, illetve kapcsolódó tanfolyamainkról is részletesebb információt talál!


Szólj hozzá!