Google+
Youtube
Pinterest

Blog


Ajándék utalványok: használja ki őket!

Ön is azok közé az ajándékozók közé tartozik, akik már jóval a jeles esemény előtt elkezdenek gondolkodni a meglepetésen? Ügyel rá, hogy tökéletes, személyre szóló, egyedi meglepetést adhasson szeretteinek?

Mi tudunk egy fantasztikus ötletet: ajándékozzon feltöltődést! A Csillagfény Központ azokra is gondolt, akik nem tárgyi ajándékokkal szeretnének kedveskedni családtagjaiknak, barátaiknak, hanem valódi, felejthetetlen élményekkel tervezik meglepni őket. Pontosan ezért alkottuk meg ajándék utalványainkat!

Válasszon ajándék utalványaink közül, és lepje meg szeretteit karácsonykor vagy az év bármely jeles napján! Az ajándék utalványok különböző összegben felhasználhatóak szolgáltatásaink bármelyikére. Svédmasszázs, reiki kezelés, lávaköves masszázs és akár száraz sóterápia is rendelkezésére áll vendégeinknek, így mindenki megtalálhatja a megfelelő megoldást.

A kezelések lehetőséget adnak arra, hogy az ajándék utalvány felhasználója feltöltődjön, levetkőzze a stresszt, egészségesebbnek és szebbnek érezze magát. Ugye ezt Ön sem utasítaná vissza? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!


Szólj hozzá!