Google+
Youtube
Pinterest

Blog


Miért érdemes télen is sószobába látogatni?

A sóterápia áldásos hatásai egész évben a rendelkezésünkre állnak, de télen különösen hasznos lehet, ha ellátogatunk egy sószobába, ugyanis a különböző légúti és légzőszervi megbetegedések ellen kiváló ez a módszer.

Ha megbetegedtünk, akkor érdemes azt minél előbb, és ami a legfontosabb, minél hatékonyabban kezelni. Erre nyújt kiváló lehetőséget egy sószoba, kiváltképp a hidegebb hónapokban. Persze, ha szeretnénk mindent megtenni egészségünkért, megelőző és méregtelenítő jelleggel is igénybe vehetjük a sószoba által nyújtott lehetőségeket, hiszen a belélegzett só segít a nyirokrendszerben felhalmozódó salakanyagok kiürítésében, és tisztítja a tüdőt, valamint a légutakat. Az évnek ebben a szakában különösen fontos odafigyelnünk egészségünkre, és a sóterápia erre talán a legalkalmasabb módszer!

Sószobánkat Dunaharasztiban veheti igénybe, ha szeretne mindent megtenni egészsége érdekében! Ha kérdései merülnének fel sószobánkkal vagy egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Szólj hozzá!