Google+
Youtube
Pinterest

Blog


Utat mutatni

Nemrégiben megmasszíroztam egy fiatalember hátát. Nagyon fájt neki - panaszkodott, hogy megrántotta. Valami kattanást is hallott a csigolyáknál. Ilyenkor mindig meglehetős óvatossággal látok neki a műveletnek, ki tudja, mi történhetett a gerincével. Tehát egy kíméletesebb masszázs után, hogy rásegítsek egy kicsit a javulásra az utolsó 10 percben intenzívebben reiki energiával töltöttem fel a gerincoszlopot és az egész hátat.
A kezelés végeztével a fiatalember kicsit gyanakodva kérdezte meg, hogy a végén, amikor csak rátettem a kezem a hátára, az mi volt? Elmondtam neki, hogy ez energia átadás, én konkrétan reikit használok. Egy kicsit meglepődött, és ezt mondta:
- Én eddig úgy gondoltam, hogy ez az energia átadás dolog egy nagy baromság, de most rá kellett jönnöm, hogy nem az. Tisztán éreztem a hátamon a forróságot és az áramlását.

Ezek a felismerések mindig olyan nagyon megörvendeztetnek. Olyan jó érzés, mikor valaki megtapasztalhatja azokat a dolgokat általam, amiben én is hiszek, és amivel próbálok az embereknek segíteni. Egy embernek meg tudtam mutatni, hogy mi az amiben igazából nem hinni kell, csak megtapasztalni és elfogadni, hogy létezik.

Jómagam is így voltam ezzel annak idején. Nem hittem az ezotériában, nem voltam spirituális, még csak egy könyvet sem olvastam el korábban. Aztán elkeveredtem egy reiki tanfolyamra, és jöttek a megtapasztalások. Már nem mondhattam, hogy nem hiszem, hiszen tudtam. Tudtam, hogy létezik, hogy valós, és azt is tudtam, hogy ezt mindenkinek meg kell ismernie. Mert fontos. Fontos, hogy tudjunk segíteni magunknak. Fontos, hogy tudjunk segíteni a családunknak, ha majd elfogadják. Mert előbb utóbb elfogadják. Mert ott lesz a tapasztalat, az érzés, a minden kételyt elsöprő és meg nem másíthatatlan ráeszmélés, hogy történt valami. Valami, ami eddig nem volt. Ami meleg, kellemes jó érzés. Akár érezhető az áramlás, bizsergés, hullámzás ahogy az energia végigszalad a fizikai test minden sejtjén, energia pályáján.

Sok ilyen megtapasztalást kívánok mindenkinek.
 (Anikó)


Szólj hozzá!